sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

Vector/SDP bemutatkozása:
Regisztrált 2021-03-23
1988-ban alakult a csapat, ekkor kapott a Vector szülinapjára egy Super8-as filmfelvevőt. 1994-ben sikerült megkaparintanunk egy csöves videókamerát. 1998. Ekkorra sikerült beszerezni az első számítógépet és hozzá egy akkoriban nagyon jónak számító vágókártyát. (MovieMachine II.) 2002. Mérfölkőnek számított ez az év. Felhagytunk a pár perces próbafilmek készítésével, összetettebb "produkciókra" próbáltunk koncentrálni. 2003-ban elkészült a Systron weblapja. Meglepetésünkre sokan fordultak hozzánk segítségért. Ezért elhatároztuk, hogy eddigi hobby tevékenységünket egy kicsit komolyabb formában szeretnénk folytatni.

CitromTV bemutatkozása:
Regisztrált 2020-10-24
Üdvözöllek! Elsősorban a YouTube felületén tevékenykedik a csatorna, ahol vegyes tartalmú műsorokat és filmeket készítek mindenféle kategóriában! A "Lejátszási listánál" tudsz a műsorok között válogatni, hogy megtaláld a téged érdeklődő videókat, műsorokat, filmeket... ©️ Copyright 2019-2020 CitromTV🍋™️

Ralog bemutatkozása:
Regisztrált 2020-09-24
A "filmes" szakmában vagyok már évek óta. Szívesen részt vennék amatőr project-ben. Anyagiak nem érdekelnek, nem pénzt keresni vagyok itt. Közepesen jó hardware-rel rendelkezem ha nincs semmid csak egy jó ötleted. (Profi stúdiólámpák, Softboxok, DSLR camera C 200D, legújabb Go-pro, okés mikrofon, aksik állványok, lencsék, saját kocsi :D) Rugalmas vagyok, kalandvágyó. Vágáshoz és egyéb utómunkához is értek, (hanghoz nem) de a művészi vénának abszolút híján vagyok. Szeretnék "saját" filmben részt venni még mielőtt kiszállnék a mókuskerékből. Ha van valami komoly elképzelésed írj.

envagyokkatsaa bemutatkozása:
Regisztrált 2020-09-13
Szeretnék jobban érteni a filmek elemzéséhez.

Rajpa bemutatkozása:
Regisztrált 2020-05-24
A film az életem, az élet a filmem

Kelemenszabi bemutatkozása:
Regisztrált 2020-03-01
Színész, kaszkadőr, dublőr... kacérkodom a forgatókönyvírással és rendezéssel is. 10 éve filmezek, rengeteg hazai és külföldi produkcióban részt vettem már. Dolgoztam együtt kedvenc rendezőimmel, Ridley Scottal és Denis Villeneuve-vel is, életem egyik legnagyobb élménye a Szárnyas fejvadász 2049 forgatása volt.

Sinkuuma bemutatkozása:
Regisztrált 2020-02-27
Érdekel a filmezés, fajtától, jellegtől függetlenül.

Olcsika bemutatkozása:
Regisztrált 2019-12-10
Érdekel a filmezés.