sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Mi is az a Magyar Halivud Filmklub?

Kedves Látogatónk!

A Magyar Halivud Filmklub immár több, mint 10 éve során meghatározó szereplőjévé vált a magyar hobbifilm, amatőrfilm és függetlenfilm életében. 2006-ban megtartottuk az első élő rendezvényünket, amely az amatőrfilmek és alkotók találkozójává vált. És elkészült a klub első közös filmje is. (Lopott halál címen, letölthető, vegyes fogadtatás)

A függetlenek, jószándékú amatőr alkotók közössége ez, ahol a tagok megoszthatják tudásukat és eredményeiket egymással, társakat találhatnak a stábukhoz. Bemutatkozási lehetőséget is kínálunk, így jó esélyed van arra, hogy ne csak a fiókod lássa a filmjeidet.

Műfajilag, elsősorban a játékfilmek területén vagyunk érdeklődőek, de nyitottak vagyunk normális művészfilmek, és amatőr klippek felé is, továbbá fanfilmeket, paródiákat is befogadunk. Minőség, tudásszint terén pedig várjuk mind a kezdőket, mind a majdnem profikat. Azonban az igénytelenséget és homevideókat igyekezzük kiszűrni.


Sok sikert, jó alkotást!
Magyar Halivud - Jobb, mint Hollywood


Az oldal nem tartalmaz, és nem tartalmazhat Warezt,
nem terjeszt illegálisan filmanyagot mások kárára.